L’Empordà canta!

Emporda Canta Caratula

Agrupació Coral va presentar una exposició sobre les nostres activitats

La nova edició de l’Empordà Canta celebrada a Torroella de Montgrí i que s’ha tancat el diumenge 2 de juliol, ha estat novament un èxit, tant per la programació de concerts i activitats com pel públic assistent als diversos actes. El programa que ja heu conegut ha estat molt ampli i variat, amb una conferència de Josep Vila Casañas, exposicions, concerts a l’auditori Espai Ter i concerts pels llocs cèntrics de la vila.

L’Agrupació Coral  de les Comarques de Girona va presentar una exposició, mostra de les nostres activitats i concerts, i en la qual hem destacat sobretot,  els concerts multitudinaris que venim realitzant: Seny i Rauxa, Al Nostre Aire i Cantem en llibertat,  amb la participació d’un gran nombre de cors de la nostra Federació. Hem presentat també activitats com el Cap de Setmana Cantant i el Cicle Coral a Girona, Temps de Flors. I hem fet esment dels nombrosos concerts que realitzen els cors inscrits a l’Agrupació Coral, concerts que varien d’un any per altre, entre 200 i 300 concerts tot i les adversitats dels darrers anys. Juntament amb nosaltres s’hi van presentar mostres de l’activitat i serveis del Moviment Coral Català, de la Federació de Cors de Clavé,  del Secretariat de Cors Infantils i dels Cors Joves de Catalunya.

Destaquem el concert presentat del Cor Anselm Viola, Sonaaixi i Mondeveus i Niudenotes dirigit. Una gran il·lusió per part de tots els cantaires, petits joves i grans, una gran qualitat en la que tots hi hem reconegut la ma d’aquesta extraordinària directora la Mª José Toledano, pels seus grans valors musicals i empenta  personal. Alhora destaquem l’exposició sobre la història del Cor Anselm Viola (40 anys) coordinada per Albert Cucurella en col·laboració.

El segon concert que destacarem és el del Cor Geriona (de catalanes als musicals) dirigit per Imma Pasqual, unes veus exquisides i cuidades que van causar l’admiració de tots els que els vàrem poder escoltar.

I volem citar la participació en aquestes jornades,  també d’altres cors de l’Agrupació Coral com la Coral Palandriu de Llançà i el Cor Indika de l’Escala.

El concert de cloenda va anar a càrrec de l’Orfeó Valencià.

Confiem en que aquestes Jornades tinguin continuïtat d’un any per altre. Són d’un gran interès no solament per Girona, sinó per Catalunya!

     EC 1 Prog (Medium)     EC 2 Prog (Medium)

Tagged with:
Posted in Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El Coro Amatza a Les Planes d'Hostòles.

A %d bloguers els agrada això: