Orquestra de Girona, Tríptic de l’est

L’Orquestra de Girona  presenta el proper dissabte 30 de setembre a l’Auditori de Girona,  el concert  TRÍPTIC DE L’EST amb obres de Xostakóvitx, Janácek i Bartók, sota la direcció de Xavier Puig, que actualment és considerat un dels millors directors de Catalunya. 

Tríptic de l'est s_prog groc (Small)Tríptic de l’est és un homenatge a tres músics del S.XX de l’est d’Europa, músics oblidats, denunciats i exiliats que amb la seva força i personalitat van superar la història dramàtica del seu temps deixant un extraordinari llegat musical. No cal dir què, alhora, el seu llegat com a persones és plenament vigent avui dia, ara mateix.

L’Orquestra de Girona ha col.laborat a petició dels cors de l’Agrupació Coral en diverses produccions, bé en projectes propis dels cors, o en concerts amb participació multitudinària de cors i cantaires.

Tagged with: , , , , , ,
Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

PROGRAMACIÓ 2022
CLIQUEU A LA IMATGE !
MESSIES PARTICIPATIU 2022
TROBADA CORAL CANÇONS AL COVE !!! Clica!
COR DE CAMBRA SOTA PALAU 25 anys
%d bloggers like this: