Orquestra de Girona, Tríptic de l’est

L’Orquestra de Girona  presenta el proper dissabte 30 de setembre a l’Auditori de Girona,  el concert  TRÍPTIC DE L’EST amb obres de Xostakóvitx, Janácek i Bartók, sota la direcció de Xavier Puig, que actualment és considerat un dels millors directors de Catalunya. 

Tríptic de l'est s_prog groc (Small)Tríptic de l’est és un homenatge a tres músics del S.XX de l’est d’Europa, músics oblidats, denunciats i exiliats que amb la seva força i personalitat van superar la història dramàtica del seu temps deixant un extraordinari llegat musical. No cal dir què, alhora, el seu llegat com a persones és plenament vigent avui dia, ara mateix.

L’Orquestra de Girona ha col.laborat a petició dels cors de l’Agrupació Coral en diverses produccions, bé en projectes propis dels cors, o en concerts amb participació multitudinària de cors i cantaires.

Tagged with: , , , , , ,
Posted in Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El Coro Amatza a Les Planes d'Hostòles.
%d bloggers like this: