CANTEM EL CINEMA

El passat dimarts, 20 de febrer va tenir lloc el concert “Cantem el Cinema”, on varen participar alguns cors de l’Agrupació Coral de les Comarques Gironines: Cor Filharmonia, Coral del GEIEG, Cor Maragall i Cor Preludi.

Panoràmica

La sinèrgia dels cors de Girona amb l’OSV i la solista Ana San Martín, la preparació del repertori per part dels directors dels cors i de Daniel Mestre Dalmau en els assajos col·lectius i  l’enorme saber fer i l’energia, difícil de superar, del director Salvador Brotons, van donar lloc a un concert inoblidable!

Podeu accedir a la interpretació del tema “Dry Your Tears, Africa” de John Williams, que pertany a la banda sonora de pel·lícula “Amistat”, seguint aquest enllaç.

Posted in Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El Coro Amatza a Les Planes d'Hostòles.
A %d bloguers els agrada això: