Garlanda de Cançons

El proper octubre tindrà lloc un dels assaigs col·lectius Garlanda de Cançons. És la continuïtat  dels concerts multitudinaris de gran format :  Cantem en llibertat, Al nostre aire, Seny i Rauxa dels catalans….

Us recordem  que el concert consta  d’un programa repartit en tres itineraris independents : A) cançons de gresca, cançons de taverna, havaneres i sardanes  B) Romanços o cançons tradicionals o populars catalanes C) Cançons de natura, pics i muntanyes, valls o indrets destacats al nostre cançoner català, i  un quart itinerari: D) Cançons reivindicatives del nostre fet identitari.

És un concert que precisa i es defineix amb textos i cançons, que defineixen el nostre caràcter de català, cançons populars i tradicionals i cançons d’autors actuals que son plenament vigents, cançons que expressen sentiments i emocions que ens son comuns als catalans i que ara més que mai tenim la necessitat de que ultrapassin fronteres i es puguin sentir al món sencer.

Els cors inscrits rebreu informació directament via correu electrònic.

Posted in Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El Coro Amatza a Les Planes d'Hostòles.

A %d bloguers els agrada això: