Garlanda de Cançons

El proper octubre tindrà lloc un dels assaigs col·lectius Garlanda de Cançons. És la continuïtat  dels concerts multitudinaris de gran format :  Cantem en llibertat, Al nostre aire, Seny i Rauxa dels catalans….

Us recordem  que el concert consta  d’un programa repartit en tres itineraris independents : A) cançons de gresca, cançons de taverna, havaneres i sardanes  B) Romanços o cançons tradicionals o populars catalanes C) Cançons de natura, pics i muntanyes, valls o indrets destacats al nostre cançoner català, i  un quart itinerari: D) Cançons reivindicatives del nostre fet identitari.

És un concert que precisa i es defineix amb textos i cançons, que defineixen el nostre caràcter de català, cançons populars i tradicionals i cançons d’autors actuals que son plenament vigents, cançons que expressen sentiments i emocions que ens son comuns als catalans i que ara més que mai tenim la necessitat de que ultrapassin fronteres i es puguin sentir al món sencer.

Els cors inscrits rebreu informació directament via correu electrònic.

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

PROGRAMACIÓ 2022
CLIQUEU A LA IMATGE !
MESSIES PARTICIPATIU 2022
TROBADA CORAL CANÇONS AL COVE !!! Clica!
COR DE CAMBRA SOTA PALAU 25 anys
%d bloggers like this: