EL MESSIES PARTICIPATIU

 Als Cors i als Amics de l’Agrupació Coral  

Benvolguts,

L’Associació el Messies Participatiu, ens ha fet arribar el missatge que acompanya  aquest  post. S’anuncia la preparació  del Messies de Handel que s’interpretaria a Girona per Nadal, en format de concert participatiu.

Pel seu interès, i alhora a petició de diversos cantaires,  amb molt de gust us trametem aquesta informació als Cors Membres i als cantaires Amics de l’Agrupació Coral, informació que us pot haver arribat per diverses vies, però que voldríem que arribés a tots vosaltres.

Es convida a participar als cantaires que creguin tenir  capacitat per preparar-se personalment, ja que és una participació a nivell personal, no d’entitat coral.

Per aquells cantaires que no hagin interpretat mai el Messies, hi haurà una petita prova al finals de juliol i a més prop de 10 assaigs en caps de setmana per treballar col·lectivament. Podeu consultar el calendari i llocs d’assaig al final del post.

Des d’ahir, les inscripcions són obertes (consulteu el full d’inscripció adjunt). Avancem que com a Barcelona l’any anterior, es paga una quota  per participar (imaginem per abonar les despeses pertinents). Alhora cal ser fer-se soci de l’Associació “el Messies participatiu”.

Val a dir que una bona part dels cantaires que hi participen solen repetir amb entusiasme d’un any per altre.

Trobareu més informació sobre el Messies participatiu en aquest dossier.

En tot cas per a demanar qualsevol informació us heu de dirigir a l’adreça:

info@messiesparticipatiu.cat

Agrairíem als directors i responsables de cor – si ho considereu adient és clar- que féssiu arribar aquesta informació als vostres cantaires que els pogués interessar sense que això afectés la bona marxa de la coral.

Ben cordialment.

Agrupació Coral de les Comarques de Girona

 

logo Associacio (Small)                            636154442808900208-NDN-1122-ARTITUDE-002 (Small)                     full inscripció messies mini (Small)

MISSATGE ASSOCIACIÓ                 CALENDARI D’ASSAJOS                FULL D’INSCRIPCIÓ

 

Posted in Sin categoría
One comment on “EL MESSIES PARTICIPATIU
  1. hortons Pizza ha dit:

    Awesome post.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El Coro Amatza a Les Planes d'Hostòles.

A %d bloguers els agrada això: