CONCERTS DEL COR JOVE NACIONAL DE CATALUNYA

Tenim el goig de convidar-vos als concerts que properament donarà el COR JOVE NACIONAL DE CATALUNYA tan a Girona (Claustre del Monestir de Sant Daniel, dimarts vinent 23 a les 20:30 h)  com a Thuir, a Catalunya Nord (Teatre dels Aspres,  dimecres 24, a les 21 h). Més endavant seguiran més concerts per Catalunya.

1. Cor Jove 2019 (Small)

El COR JOVE NACIONAL DE CATALUNYA és promogut pel Moviment Coral Català, en el que hi participem a més de l’Agrupació Coral de les Comarques de Girona,  la Federació de Cors de Clavé, els Cors Joves de Catalunya, Pueri Cantores i el Secretariat de Corals infantils de Catalunya.

El COR JOVE NACIONAL DE CATALUNYA format pels millors cantaires del país, està assajant aquests dies, del 15 al  29 al Monestir de Sant Daniel a Girona, sota la direcció de Mireia Barrera i Catherine Simonpetri. Podeu accedir el seu fulletó informatiu fent clic a la imatge de sota:

2. DIFUSIÓ CJMC en catalÀ (Small)

Enguany i en el context del Moviment Coral Català, des de l’Agrupació Coral hem donat un suport important per la realització d’aquests assaigs aportant una part dels nostres equipaments i ajuda personal. Hem tingut l’oportunitat d’escoltar els assaigs del COR JOVE ja quasi en el tram final del seu estatge al Monestir de Sant Daniel, i es d’una qualitat extraordinària. Sincerament és un regal per a l’oïda poder escoltar aquest cor.

Així, us convidem a aquest primer concert que tindrà lloc al

CLAUSTRE DEL MONESTIR DE SANT DANIEL,

aquest dimarts dia 23 a les 20:30 h.

L’entrada és gratuïta amb possibilitat d’oferir una donatiu voluntari (taquilla inversa) en reconeixement de la feina ben feta, i per ajudar a les despeses dels cantaires.

3. Concert 24 juillet 2019 à TuïrPodeu consultar la presentació que ens han fet arribar els companys de Catalunya Nord des de l’Ajuntament de Tuïr, aquí:

 

 

Gaudim de la bona música coral!

Posted in Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El Coro Amatza a Les Planes d'Hostòles.
%d bloggers like this: