AJORNADA LA CONVENCIÓ DEL CANT CORAL

En compliment de les últimes mesures preventives dictades avui per la Generalitat de Catalunya, el Moviment Coral Català ha decidit ajornar la celebració de la Convenció del Cant Coral a Catalunya.

Aquesta gran cita del cant coral s’havia de celebrar aquest cap de setmana, 14 i 15 de març, al Centre Cívic Convent Sant Agustí de Barcelona, i incloïa xerrades, tallers, debats i una fira de partitures.

S’ajorna el Concert del Cor Jove Nacional de Catalunya i la Gala de lliurament dels Premis Josep Anselm Clavé.  La nova data de la convenció s’anunciarà aviat.

Des de L’Auditori de Barcelona han comunicat que, amb les noves mesures dictades per la Generalitat, es veuen obligats a cancel·lar la gran majoria dels actes programats per aquests pròxims dies, entre els quals hi havia el nostre concert de divendres del Cor Jove Nacional de Catalunya.

Com segurament ja haureu sentit, s’han prohibit tots els actes que reuneixin a més de mil persones, i els espais amb un aforament menor només poden fer servir un terç de la seva capacitat. Amb les entrades venudes a hores d’ara, i al ser un grup nombrós, superem aquest límit, per la qual cosa des de l’Auditori, s’han vist obligats a cancel·lar el concert. També val a dir que la intensa activitat d’un equipament com L’Auditori fa difícil preveure si hi haurà la possibilitat de fer el concert més endavant, però se seguirà en contacte amb ells i se us anirà informant de qualsevol novetat.

Alhora, s’ajorna també la Convenció del Cant Coral i la Gala de Lliurament dels Premis Josep Anselm Clavé, previst tot per aquest cap de setmana.

Tan aviat es normalitzi la situació es tractarà de trobar una nova data.

Podeu llegir el comunicat del MHP que ha enviat la Directora General de Cultura Popular fent clic AQUÍ.

Posted in Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El Coro Amatza a Les Planes d'Hostòles.
%d bloggers like this: