PREPARANT “EL GRAN DIA DE GIRONA”

Continuen els assaigs del concert “El Gran Dia de Girona” en què hi participen prop de cent cantaires amb la Polifònica de Girona com a cor d’escenari, amb estreta col·laboració del Cor Filharmonia i un gran nombre de cantaires que hi participen individualment i procedeixen de diferents cors de la Demarcació de Girona.

El Gran Dia de Girona és una obra original de Francesc Civil amb un text de Salvador Sunyer i Aimeric.

El programa de concert inclou la interpretació del Rèquiem de Fauré. Comptarà amb l’Orquestra de GironaMireia Tarragó, Maite Mer i Xavier Mendoza com a solistes, i Pau Riuró a l’harmonimum, sota  la direcció de Martí Ferrer.

El gran dia de Girona: 19 de setembre de 1809

Posted in Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El Coro Amatza a Les Planes d'Hostòles.

%d