El Messies participatiu

Des de l’Associació Messies Participatiu de Barcelona, ens complau convidar-vos al concert d’El Messies de Haendel, en format participatiu, que tindrà lloc a l’Auditori de Girona el dijous 23 de desembre a dos quarts de nou del vespre.

El concert amb 150 cantaires aficionats de Girona i comarca estarà dirigit per la Mireia Barrera, i comptarà amb els seguents artistes:  Elena Copons soprano, Leandro Marziotte contratenor, David Alegret tenor, Enric Martinez-Castignani baix, Cor Madrigal com a cor d’escenari i l’Orquestra Barroca Catalana.  

A més, aquest any per primera vegada, tindrem la col·laboració de dues corals (infantil i juvenil) de Girona: cor GiroNins i Cor Geriona Juvenil, que  intervindran al moment de cantar l’Al·leluia. D’aquesta manera volem també fomentar la  participació dels joves cantaires en aquest esdeveniment. . 

Posted in Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El Coro Amatza a Les Planes d'Hostòles.

A %d bloguers els agrada això: