El Messies participatiu

Des de l’Associació Messies Participatiu de Barcelona, ens complau convidar-vos al concert d’El Messies de Haendel, en format participatiu, que tindrà lloc a l’Auditori de Girona el dijous 23 de desembre a dos quarts de nou del vespre.

El concert amb 150 cantaires aficionats de Girona i comarca estarà dirigit per la Mireia Barrera, i comptarà amb els seguents artistes:  Elena Copons soprano, Leandro Marziotte contratenor, David Alegret tenor, Enric Martinez-Castignani baix, Cor Madrigal com a cor d’escenari i l’Orquestra Barroca Catalana.  

A més, aquest any per primera vegada, tindrem la col·laboració de dues corals (infantil i juvenil) de Girona: cor GiroNins i Cor Geriona Juvenil, que  intervindran al moment de cantar l’Al·leluia. D’aquesta manera volem també fomentar la  participació dels joves cantaires en aquest esdeveniment. . 

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

PROGRAMACIÓ 2022
CLIQUEU A LA IMATGE !
MESSIES PARTICIPATIU 2022
TROBADA CORAL CANÇONS AL COVE !!! Clica!
COR DE CAMBRA SOTA PALAU 25 anys
%d bloggers like this: