La Polifònica de Girona es proposa pels Premis Clavé

La Polifònica de Girona torna a ser candidata al premi al millor espectacle, producció o concert estrenat en directe, dins els Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya, amb el concert «El gran dia de Girona de Francesc Civil».

Les votacions dels premis del públic estan obertes al web http://www.premisclave.cat, on també trobareu tota la informació sobre aquesta edició dels premis i les anteriors.

El projecte de recuperació d’«El gran dia de Girona», liderat per la Polifònica amb la col·laboració del Cor Filharmonia i l’Orquestra de Girona, es va portar a terme en forma de concert participatiu el matí de la Diada de l’11 de Setembre de 2021, a l’Auditori de Girona.

Posted in Sin categoría

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

El Coro Amatza a Les Planes d'Hostòles.
%d bloggers like this: