CONCERTS DESTACATS

De sempre l’Agrupació Coral de les Comarques de Girona, va pactar amb les institucions promoure el cant coral al nostre territori. Això implica incentivar a la millora dels cors i oferir-los suport que pot ser de diversa forma, procurant alhora atendre als suggeriments dels cors que presenten propostes de qualitat.

Aquestes propostes poden incloure obres a capella de nivell, o un repertori clàssic o  modern amb acompanyament instrumental de més o menys envergadura.  Els Concerts Especials i els Concerts Extraordinaris van en aquest sentit.

Una altra proposta és obrir-se cap a altres formacions corals, això aporta un incentiu musical als cors escoltant repertoris diversos  i actuant amb corals d’altres territoris. D’aquí les concerts que els cors fan fora de la demarcació de Girona, a altres localitats de Catalunya, a la Catalunya Nord, en altres localitats peninsulars, a les Illes o a l’estranger. En certes ocasions aquests concerts es promouen mitjançant l’intercanvi coral, una forma d’enriquiment de la coral i en benefici del públic. I a tal fi s’incentiva als cors i se’ls facilita en la mesura d’allò que sigui possible ajuts per Concerts fora de la Demarcació de Girona, i ajuts per Concerts d’Acollida per Intercanvi.

Properament…
ARXIU FOTOGRÀFIC

SENY I RAUXA– Porqueres (21/05/17)

CAP DE SETMANA CANTANT 2017 (25-26/03/17)

SENY I RAUXA– St. Dalmai (09/10/16)

CANTEM EN LLIBERTAT– Banyoles (09/10/14)

CANTEM EN LLIBERTAT– Girona (20/06/14)

CANTEM EN LLIBERTAT – La Jonquera (01/06/14)

APLEC ERMITA DE SANTA LLÚCIA – La Jonquera