PRESENTACIÓ

L’Agrupació Coral  de les  Comarques de Girona (Federació Coral de Girona) difon i promou el Cant Coral a les Comarques  de Girona organitzant concerts i activitats col·lectives dirigides als diversos cors: adults, sèniors, juvenils i infantils i donant suport a cadascun dels cors de la federació

L’Agrupació  Coral de les Comarques de Girona aplega a prop de 100 entitats corals, a les que s’estimula a compartir activitats i concerts mitjançant propostes atractives i originals que incentivin elevar la qualitat del cant coral a casa nostra.

images

Som una Federació Coral oberta a aplegar cors, corals  i orfeons de les comarques de Girona per compartir objectius, intercanviar idees i experiències, i treballar amb il·lusió amb el doble objectiu de millorar el món coral i facilitar als cors membres recursos comuns a compartir.

L’Agrupació Coral va dissenyar el seu projecte l’any 2003, amb un programa d‘activitat que integrés concerts de nivell i formació coral, alhora que activitats corals que posessin  en contacte els cantaires dels diversos cors fent cant coral associat a estones de lleure.

La programació original ha anat recollint des d’aleshores noves propostes dels mateixos cors. Així la programació esdevé l’eix d’activitat col•lectiva d’aquesta federació.

A banda de les activitats col•lectives volem destacar també els prop d’entre 300 i 400 concerts que els cors de l’Agrupació Coral realitzen individualment.

Agrupació  Coral de les Comarques de Girona, facilita els recursos musicals posant a disposició dels associats una extensa partituroteca; impulsant a compartir informació musical: conèixer i intercanviar nou repertori i en definitiva,  ampliar coneixements i promoure elevar el llistó musical.

Amb l’espai web volem obrir una etapa que enriqueixi la comunicació i contribueixi a augmentar la difusió dels actes i concerts dels nostres cors membres.

El Coro Amatza a Les Planes d'Hostòles.