TROBADA SÈNIOR

L’Aplec Coral Sènior reuneix als cors de Casal i d’Esplai membres de l’Agrupació Coral.

És una activitat dedicada a aquests cors, si bé els cors sèniors participen habitualment als concerts i altres activitats dins la programació anual de l’Agrupació Coral.   

Els cantaires de diverses corals de casal o d’esplai tenen aquí un punt de trobada dedicat a ells, per cantar les cançons més apropiades i que més els agrada de cantar.

L’aplec té dues parts. Al matí els cantaires canten dues o tres noves cançons que els ensenyarà el director convidat específicament per a aquest aplec, proposat per la Comissió Musical de l’Agrupació Coral de comú acord amb els directors dels cors participants. A la tarda es presenta un Concert en què cadascuna de les corals estan convidades (previ acord amb l’organització)  a cantar tres cançons cadascuna. Finalment, totes les corals participants canten alhora les tres cançons que han après al matí.

Al migdia el dinar esdevé un punt de trobada social amb la finalitat que els cantaires i els cors es relacionin i que tinguin l’oportunitat de proposar-se intercanvis o la realització d’activitats conjuntes.

El Coro Amatza a Les Planes d'Hostòles.