GARLANDA DE CANÇONS

GARLANDA DE CANÇONS és una proposta de trobada i concert, un projecte festiu d’envergadura i també de compromís, presència i visibilitat del cant coral de les comarques de Girona en moments tan especials per Catalunya.

Aquesta iniciativa va destinada a tots els cors membres de l’ACG dels diferents pobles i ciutats de les comarques de Girona que hi vulguin participar. Perquè és sumant esforços que podem avançar. Així que us animem a participar-hi!

Per aquest gran concert, que alternarà textos i cançons, es programaran assajos col.lectius entre el 2018 i el 2019. Seran  assajos oberts a amics i familiars, amb presentacions parcials amb públic i a porta tancada.

Us proposem un repertori distribuït en tres blocs (cada coral en triarà un) i un cant comú en el que unirem totes les nostres veus. També hi ha la possibilitat de participar només al cant comú si així ho creieu convenient. Aquest repertori, seleccionat per la Comissió Musical de l’Agrupació Coral, recollirà aquelles propostes dels directors que es considerin més adients per la trobada (per qualitat, divertiment, etc..) i que alhora, puguin agradar tant als cantaires com al públic.

Animeu-vos a participar !!

El Coro Amatza a Les Planes d'Hostòles.