LES VEUS ALEGRES Església del Mercadal Girona

Excel·lent concert de la Coral Veus Alegres a l’Església de Santa Susanna del Mercadal a Girona. Repertori variat amb obres del Llibre Vermell de Montserrat, de Mozart, Shubert; Kodàly, Dvorak, i altres com Jouzas Naujalis, Daniel Antolí, Julio Dominguez, Manolo Da Rold…
La interpretació va ser molt acurada, els matisos, l’expressió, sota la sensible direcció de Xavier Garriga. Va ser tot un plaer escoltar a la Coral Veus Amigues, un goig tenir-los amb nosaltres. I destaquem els extensos i sincers aplaudiments d’un públic satisfet que pràcticament va omplir l’església.
Arxivat a CONCERTS Agrupació Coral

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

DIFUSIÓ TROBADA CANÇONS AL COVE! (Clicar)
%d bloggers like this: