CONCERT PARTICIPATIU: “CORS DE L’EXILI I L’ESPERANÇA”

El febrer passat us vam informar que la Federació de Cors de Catalunya Nord, amb qui mantenim com sabeu una excel·lent relació, presentava el Concert en Commemoració dels 80 anys de la Retirada 1939/2019 (final de la Guerra Civil).  Va ser un concert participatiu amb més de 200 cantaires a l’escenari, amb acompanyament instrumental, i actors, en el qual s’hi van interpretar 12 cançons relacionades amb la Guerra Civil Espanyola.

foto 2

Enguany la Federació de Cors de Clavé,  amb qui la Federació de Cors de Catalunya Nord hi està vinculada, està preparant la interpretació d’aquest concert a l’ Auditori de Barcelona, incorporant, ara, alguns Cors de Clavé de Catalunya Principat fins a sumar uns 600 cantaires.  Alhora  ens conviden a participar-hi a dues corals de l’Agrupació Coral de les Comarques de Girona, en tant que som membres del Moviment Coral Català juntament amb Cors de Clavé, Cors Joves de Catalunya, Cors Infantils de Catalunya i Pueri Cantores.

L’espectacle “Cors de l’Exili i l’Esperança” inclou cants revolucionaris espanyols, cançons dels països catalans, cants francesos que cantaven els exiliats catalans i espanyols als camps de refugiats francesos. Es comptarà amb la participació  aproximadament de 600 cantaires, d’actors, músics i amb projecció d’imatges.

REPERTORI       MOD PARTICIPACIÓ    INCRIPCIONS

Arxivat a Sin categoría

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

DIFUSIÓ TROBADA CANÇONS AL COVE! (Clicar)
%d bloggers like this: